• romana
  • english

search

Info eveniment:

  • 01.03.2012 - 31.03.2012
  • 01.03.2012
  • Biblioteca Județeană "Octavian Goga" Cluj-Napoca

Expoziție de fotografie "This is my voice!"

Te-ai intrebat vreodata cum percepe lumea un om care nu aude sunetele care-l inconjoara? Ce probleme are, ce frustrari il macina, cum se bucura, cum iubeste, cu ce isi umple timpul? Noi ne-am ridicat toate aceste intrebari, le-am aflat raspunsurile, iar acum va invitam si pe voi le descoperiti si sa le intelegeti.

Asociatia Euroarte si Asociatia ArtImage va invita la expozitia de fotografie “This is my voice!”, ce prezinta o selectie de fotografii realizate de 40 de tineri surdo-muti din Romania si Polonia in cadrul modulelor de Photovoice derulate in perioada mai-septembrie 2011. Proiectul “This is my voice!” – coordonat de Euroarte in parteneriat cu Asociatia Vasiliada/Romania, Silent Voices si Polish Intercultural Group/ Polonia - este finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3 – Proiecte pentru democratie participativa.

Vernisajul expozitiei “This is my voice!” va avea loc joi, 1 martie, incepand cu ora 18:00, in foaierul Bibliotecii Judetene “Octavian Goga” din Cluj-Napoca (str. Dorobantilor, nr. 104). Expozitia va putea fi vizitata pana in 31 martie.

Autorii fotografiilor sunt 40 de tineri surzi si hipoacuzici din Romania si Polonia, care, prin intermediul fotografiei (metoda Photovoice), isi exprima problemele, opiniile, nevoile, in incercarea de a comunica, astfel, cu persoanele auzitoare. 

In octombrie 2011, expozitia “This is my voice!” a fost gazduita la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, iar in noiembrie, la Galeriile de Arta ale Cercului Militar din Craiova. In luna martie a acestui an, lucrarile vor fi expuse la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” din Cluj, urmand ca de aici sa porneasca spre Varsovia.

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi la: www.thisismyvoice-photovoice.blogspot.com
 
Nota: Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta  doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.