• romana
  • english

search

Info eveniment:

  • 16.09.2011 - 30.09.2011
  • 16.09.2011
  • Biblioteca Județeană "Octavian Goga" Cluj-Napoca

Expoziția "Evadare", Karin Lachner, Oszkar Ioja, Cluj-Napoca

        Ce te împinge pe tine, călătorule, să îți părăsești confortabilul fotoliu și să te arunci cu capul înainte în necunoscut?  Pentru unii e setea de natură și sentimentul de libertate, pentru alții e nostalgia originilor. Sau pur și simplu dorința de a descoperi un alt fel de a număra secundele…

        Evadând din universul nostru stereotip, toți visăm în adâncul sufletului la întâlniri cu locuri nemaiumblate  sau pornim în căutarea autenticului, firescului. Iar această căutare ia sfârșit adesea în cine știe ce colț îndepărtat de țară.

        A ieși în natură însemnă emoție și simplitate. Nori plutind fotogenic în derivă, zăpezi călătoare, culmi artistic conturate, un aiuristic apus de soare, neguri dantelate, crâmpei de azur, ploaie de lumină, flori, păduri și ape ce-și suspină poezia.  E tocmai ce această expoziție își propune - să vă transpună dincolo de contemplarea pasivă a exponatelor și să vă îndemne pe fiecare înspre o lume frumoasă, pură și eternă.

        Karin Lachner și Oszkar Ioja, doi musafiri ai naturii, au plăcerea de a vă prezenta o colecție de imagini despre locuri unde o reîntoarcere înseamnă întotdeauna o evadare.

Vă așteptăm cu drag la vernisajul expoziției vineri 16 septembrie ora 18.00 în Foaierul Bibliotecii Județene Octavian Goga din cartierul Mărăști.