• romana
  • english

search

Info eveniment:

  • 19.11.2010 - 22.11.2010
  • 19.11.2010
  • Casa Universitarilor - Auditorium Maximum, Cluj-Napoca

Festivalul internațional de diaporame digitale "AUDIA 2010"

Noutăți 15 noiembrie 2010:
PREMIILE ACORDATE:
Mențiune AAFR pentru lucrarea „LOQUITA”, realizată de Rachel Herman, Franța
Medalia de bronz AAFR pentru lucrarea “O LUME CARE ÎNCĂ MAI EXISTĂ”, realizată de Casina Bătinaș, Cluj-Napoca, România
Medalia de argint AAFR pentru lucrarea “LOVE STORY”, realizată de Gabriela Epure, Cluj-Napoca, România
Medalia de aur AAFR pentru lucrarea “VITA BREVIS – VIAȚA E SCURTĂ…”, realizată de Alexandra Albu, Cluj-Napoca, România
Trofeul ”Gheorghe Maghiar” acordat de Asociația ArtImage-Fotoclubul ”Universitatea” Cluj-Napoca pentru lucrarea ”Elephants’ Graveyard’, realizată de Claudiu Szabo, efiap, Oradea
Trofeul AUDIA 2010, acordat de Asociația ArtImage Cluj-Napoca d-lui Dr. Ricardo Zarate, Franța pentru prezența în Festival precum și pentru cei 40 de ani dedicați diaporamei.

        Festivalul Internațional de Diaporame Digitale „AUDIA 2010" se va desfășura în perioada 19-21 noiembrie 2010 în Cluj-Napoca, România sub Înaltul Patronaj al  al Asociației Artiștilor Fotografi din România – AAFR ( Diploma nr. 016/2010).

        Asociația ArtImage Cluj-Napoca, organizator principal, în parteneriat cu Asociatia Artiștilor Fotografi din România și cu Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, readuce în atenția publicului clujean o alternativă deosebită de comunicare vizuală, prin asocierea dintre imaginea fotografică, muzică și text, în cadrul unei competiții internaționale.

        Festivalul AUDIA este un brand al Fotoclubului „Universitatea „ Cluj-Napoca lansat în anul 1974, cu o frecvență bienală, ultima ediția a avut loc în anul 2005 .

        Prin intermediul acestui Festival se urmărește reafirmarea Clujului în mediul fotografic internațional, promovarea actului artistic local și național, cât și imaginea cultural - turistică a orașului.