• romana
  • english

search

Info eveniment:

  • 27.01.2014 - 01.02.2014
  • 27.01.2014
  • Biblioteca Județeană "Octavian Goga" Cluj-Napoca

Campanie foto "Fotografii din suflet"

CAMPANIA FOTO "Fotografii din suflet"
Haideți să o ajutăm pe Livia Beju să lupte pentru viața ei până nu e prea târziu!


Livia Beju, jurnalist și fondatoare a siteului www.welcome2cluj.ro are nevoie de ajutorul nostru.
Livia, este acea persoana din 10.000 care suferă de Sindromul Marfan, sindrom determinat de mutații genetice care afectează întreg țesutul conjuctiv, întreg organismul având de suferit din această pricina, cu precădere inima, plămânii, oasele, ochii și măduva spinării.
Fosta jurnalista nu mai poate lucra, folosește morfina din cauza durerilor cumplite, și nu își permite un tratament prin care să țină boala sub control. Durerea a devenit un mod de viață pentru Livia Beju.

Informații detaliate despre situația Liviei puteți găsi aici: www.liviabeju.info

For English Version click here: http://igg.me/at/helpliviabeju/x/5717657?
Help me fight Marfan syndrome, a dangerous and potentially lethal genetic disease.Your support is the only thing that can buy me a painless life and medical help.

Asociația Art Image alături de Ionuț Photography se alătură astfel Liviei Beju printr-o campanie Foto, încercând să găsească mijloace să o ajute în lupta ei zilnică pentru viață.
Donația minimă este de 50 de lei. Sumele donate vor fi virate în contul Liviei (pe care îl găsiți aici: www.liviabeju.info/donatii), urmând ca fotografiile să fie făcute și predate pe baza dovezii donației cu care vă rugăm să veniți la studiul foto în perioada 27.01-1.02.2014.

Mai multe detalii puteți afla pe email ionut@ionutphoto.com sau la numărul de telefon 0747 121 775.