• romana
  • english

search

Info eveniment:

  • 05.03.2010 - 26.03.2010
  • 05.03.2010
  • Biblioteca Județeană "Octavian Goga" Cluj-Napoca

Expoziția "Culorile Veneției", Constantin Dancoglu, Oradea

„Culorile Veneției” - un motiv pentru care Asociația ArtImage Cluj-Napoca l-a invitat pe artistul fotograf orădean, ing. Constantin Dancoglu, EFIAP, să se întâlnescă prin intermediul fotografiei cu publicul clujean iubitor de frumos și inedit. Vineri, 5 martie 2010, în Foaierul Bibliotecii Județene „Octavian Goga”, la ora 18, va avea loc în prezența artistului, vernisajul expoziției de fotografie și a proiecției unui montaj interesant de imagini legate de spectacolul plin de poezie și culoare oferit de Veneția în carnaval.

Un alt motiv: Constantin Dancoglu este un erudit artist fotograf a cărei prezentare ar lua pagini bune. Multiplele medalii primite în manifestări fotografice internaționale de prestigiu îi aduc distincții  cum ar fi Excelență a Federației Internaționale de Artă Fotografică (E.FIAP),  Membru PSA ( Photographic Society of America), precum și titluri de membru de onoare a multor fotocluburi sau organizații internaționale cu specific fotografic. Prezența sa fotografică se regasește pe simeze naționale și internaționale atât prin participări de grup cât și prin expoziții personale.

Fotografii clujeni și nu numai, au prilejul să se întâlnească cu un om deosebit de interesant, a cărui impresii fotografice și-au pus amprenta în timp pe arta și cultura fotografică românească.

Prezentarea artistului și a lucrărilor sale va fi fâcută de Prof. Univ. Dr. Dorel Găină de la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca și de ing. Mircea Albu, A.FIAP, președinele Asociației ArtImage Cluj-Napoca.

Sunteți așteptați cu drag la un eveniment fotografic de excepție.